O nama


Tvrtka “Arena, fasaderski obrt i strojno žbukanje” osnovana je 2005. Nakon dugogodišnjeg iskustva rada na fasaderskim poslovima u Njemačkoj, započeta je djelatnost u RH. Već nakon nekoliko godina poslovanja kvaliteta izrade i pouzdanost izvođenja radova prepoznata je od strane manjih, ali i većih investitora, te građevinskih tvrtki.

Uz stalno izvođenje fasada na obiteljskim stambenim objektima, u potpunosti samostalno odrađujemo i poslove fasaderskih i žbukaterskih radova na velikim objektima, te uspješno i dugoročno surađujemo sa velikim građevinskim tvrtkama poput Lavčević-Inženjering, Tehnika d.d. i sl.

12

Tvrtka trenutno zapošljava 13 radnika, opremljenih sa svim strojevima i alatima za obavljanje fasaderskih i žbukaterskih radova, u vlasništvu smo 3.500,00 m2 fasadne skele, te osim poslovanja na hrvatskom tržištu, poslujemo i na tržištu Njemačke sa vlastitom sestrinskom tvrtkom

Tvrtka posjeduje sve potrebne licence i dozvole za izvođenje fasaderskih i žbukaterskih radova.

Surađujemo sa svim renomiranim proizvođačima fasadnih sustava i građevinskih materijala u RH, te smo certificirani izvođač fasadnih sustava za mnoge proizvođače kao što su: Murexin, Roefix, Samoborka, Caparol, Baumit i sl.

svi

logo_w